Jump to content

Edge 540

Etro

Recommended Posts

Posted

hmmmm według mnie to nie jest model dla początkującego .... bo to akrobat :D któego zapewne przy pierwszym locie byś rozbił :D na pierwszy model proponuje model górnopłata :D:D

Posted

Naprawic mozna bez problemu - tylko ja bym EDGE na poczatek nie polecal - szkoda kasy pierwszy lot i kret murowany - chyba, ze kupisz i zostawisz na pozniej.

Posted

Dzięki za szybką odpowiedź. A moglibyście mi doradzić jakiś dobry model w rozsądnej cenie ( :D )?? Bo zapewne macie już w tym doświadczenie :wink:

Posted

Wystarczy ze rzucisz okiem na inne modele w dziale "Trudne poczatki" i znajdziesz odpowiedz na nurtujace Cie pytanie. Wczoraj wyplynal temat MiniMaga od MPX - to jest jedna z wielu opcji na start.

Posted

Jakbys dobrze przeczytal watki o modelach dla poczatkujacych to pewnie zauwazylbys ze zazwyczaj odradzamy kupna zestawow RTF czyli z aparatura i inna elektronika, z tego wzgledu ze jest ona zazwyczaj bardzo niskiej jakosci. Ja osobiscie radzilbym Ci albo zainteresowac sie ktoryms z modeli z pianki - albo Easy gliaderem lub Minimagiem od Multiplexa albo szybowczykiem robbego opisanym gdzies juz wczesniej na forum. Ewentualnie zawsze mozesz zbudowac cos samemu. Jakies RWD (opisane na forum) lub cos innego trenerkowatego.

Co do aparatury to w dziale elektronika jest odpowiedz jaka aparatura dobra jest na poczatek , wystarczy poczytac.

Posted
mam nadzieje że coś napiszecie o nim od siebie

Tak tylko dla zwrócenia uwagi:

Pasmo nadajnika: 40 MHz FM

Raczej szukaj sprzętu na 35MHz, to pasmo jest na wyłączność dla latających modeli RC.

• 2 months later...
Guest Anonymous
Posted

omg to to samo co pisało na poczatku postu !! zainwestuj w sky lady II i nie będziesz załował !! :wink:

Posted

Ale tym nie nauczysz się latać :!: :!: Po co zmarnować te 500 zł jak za 350 możesz mieć sky lady na której na pewno nauczysz sie latać i pieniądze te nie pójdą w błoto.Te modele które chcesz kupić są raczej(a raczej na pewno :mrgreen: ) dla zaawansowanych modelarzy :!: No chyba że chcesz rozbić ten model po 5-6 sec lotu :? Jak pisałem ja i inni kupuj sky lady a na pewno nie pożałujesz :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.