Jump to content

Edge 540

Etro

Recommended Posts

Jakbys dobrze przeczytal watki o modelach dla poczatkujacych to pewnie zauwazylbys ze zazwyczaj odradzamy kupna zestawow RTF czyli z aparatura i inna elektronika, z tego wzgledu ze jest ona zazwyczaj bardzo niskiej jakosci. Ja osobiscie radzilbym Ci albo zainteresowac sie ktoryms z modeli z pianki - albo Easy gliaderem lub Minimagiem od Multiplexa albo szybowczykiem robbego opisanym gdzies juz wczesniej na forum. Ewentualnie zawsze mozesz zbudowac cos samemu. Jakies RWD (opisane na forum) lub cos innego trenerkowatego.

Co do aparatury to w dziale elektronika jest odpowiedz jaka aparatura dobra jest na poczatek , wystarczy poczytac.

• 2 months later...

Ale tym nie nauczysz się latać :!: :!: Po co zmarnować te 500 zł jak za 350 możesz mieć sky lady na której na pewno nauczysz sie latać i pieniądze te nie pójdą w błoto.Te modele które chcesz kupić są raczej(a raczej na pewno :mrgreen: ) dla zaawansowanych modelarzy :!: No chyba że chcesz rozbić ten model po 5-6 sec lotu :? Jak pisałem ja i inni kupuj sky lady a na pewno nie pożałujesz :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.