pacyn Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam wszystkich modelarzy latających.Mam na imię Patryk,mam 18 lat.Mieszkam w Leżajsku. Interesuje sie modelarstwem od drugiej podstawówki .Na początku mojej modelarskiej przygody sklejałem modele kartonowe i plastikowe,dopiero trzy sezony temu przerzuciłem się na modele zdalnie sterowane. Na swoim sumieniu mam zbudowane dwa modele,mianowicie RWD-5 i Troll ,oba modele są wykonane z depronu i planuje wykonanie delty. Wszystkich serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witaj Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Również witam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dzięki za miłe powitanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 I nawet zdjecie jest WITAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.