rapier Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wlasnie ogladam na NAT Geo Wild program o tym tytule i nie mogę pozbierać się z podziwu. Szczęka gdzies na podlodze się wala i nie mam czasu jej szukać. Program o gościu co jest śmigłowcowym naganiaczem bydła. To co koleś robi robinsonem na kilku metrach nad ziemią pomiędzy drzewami naganiając dzikie konie przechodzi ludzkie pojecie. Dodatkowo na kilku ujęciach zauważyłem ze w nogach w śmigłowcu w tym wszystkim towarzyszy mu pies, leżąc sobie spokojnie z łbem na łapach a ja podejrzewam że żygałbym dalej niż zasięg wzroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tutaj namiastka tego co widziałęm. http://www.joemonster.org/filmy/32979/Australijscy_kowboje_w_helikopterach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzpob Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zamiast psów do quady i helikoptery Sent from my iPad using Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi