Gość Anonymous Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam serdecznie! W dowodzie mam wpisane Mirosław Majchrzak ale od dawna znajomi nie mówią na mnie inaczej niż Siara. W lotnictwie i modelarstwie od zawsze z uwagi na to że Ojciec z zawodu mechanik lotniczy jest zapalonym modelarzem kartonowym. Zanim zaczałem latać na szybowcach trenowałem troszkę akrobacji i jotek. Dziś po 7 latach niebytu przy pomocy kumpli i pierworodnego ucznia powracam. Na forum szukam informacj, które ułatwią mi przypomnienie sobie pewnych rzeczy i pozwolą zrozumieć nowe. PZdr siaRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam Instruktora !! Pierworodny sie melduje Milo ze do nas Instruktor dolaczyl - postaramy sie pomoc w problemach - wkoncu kilka lat minelo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 A witamy na forum, witamy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Witam,serdecznie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.