Kornelitoo Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Pierwszy i ostatni raz zrobiłem zakupy w tym sklepie... Zamówienie zrobiłem 7 kwietnia, od ręki wpłaciłem kasę przez DotPay. Paczka nie dotarła do dziś... http://modele.germanrc.pl/ - nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foczka Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Brat widział dziś ogłoszenie na tym sklepie o wyprzedaży z powodu likwidacji sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomig Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam, Natrafiłem na post dotyczący naszego sklepu. Rzeczywiście kojarzę sytuację z przed roku kiedy to likwidowaliśmy sklep stacjonarny przy ulicy Rejtana przechodząc w sprzedaż internetową i mogły nastąpić opóźnienia w realizacji zamówień.Informacja o opóźnieniach widniała na główniej stronie sklepu ale rozumiemy że nie wszyscy mogli ją zauważyć . Z naszej strony mogę jedynie przeprosić za wynikłą sytuację właśnie z powodu przeprowadzki i zapewnić że sklep po tym czasie działa jak najbardziej poprawnie i staramy się realizować zamówienia w jak najszybszym terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi