Kornelitoo Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Pierwszy i ostatni raz zrobiłem zakupy w tym sklepie... Zamówienie zrobiłem 7 kwietnia, od ręki wpłaciłem kasę przez DotPay. Paczka nie dotarła do dziś... http://modele.germanrc.pl/ - nie polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foczka Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Brat widział dziś ogłoszenie na tym sklepie o wyprzedaży z powodu likwidacji sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomig Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Witam, Natrafiłem na post dotyczący naszego sklepu. Rzeczywiście kojarzę sytuację z przed roku kiedy to likwidowaliśmy sklep stacjonarny przy ulicy Rejtana przechodząc w sprzedaż internetową i mogły nastąpić opóźnienia w realizacji zamówień.Informacja o opóźnieniach widniała na główniej stronie sklepu ale rozumiemy że nie wszyscy mogli ją zauważyć . Z naszej strony mogę jedynie przeprosić za wynikłą sytuację właśnie z powodu przeprowadzki i zapewnić że sklep po tym czasie działa jak najbardziej poprawnie i staramy się realizować zamówienia w jak najszybszym terminie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts