luki28 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam. Dzisiaj niestety zdarzył mi się wypadek. Mianowicie po zalaniu mojego sonica paliwem nitro okazało się, że coś po zimie stało się nieszczelne (nie wiem jeszcze co). Cała komora z serwami, baterią i odbiornikiem została zalana Już wiem, że chyba coś jest uszkodzone, ale mam nadzieje, że nie. Po podłączeniu pod zasilanie odbiornik nie reaguje lampka kontrolna nie świeci. Jak myślicie co z tym teraz zrobić? Brać się za czyszczenie? Czy to w ogóle pomoże i ciekawe czy jest nadzieja, że nic się nie spaliło. Miał ktoś kiedyś taki przypadek? Ten odbiornik kosztuje prawie 300:(... Pewnie się orientujecie ale to przykładowe zdjęcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Przed pierwszym włączeniem po zalaniu rozkręć go i wymyj dokładnie w izopropanolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki28 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ok dziękuje, a gdzie kupić taki środek? Znajdę to w jakimś normalnym sklepie czy szukać na necie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Możesz popytać w sklepach elektronicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi