ejdzej88 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam Wszystkich i od razu przepraszam, że najpierw coś napisałem nim tu zajrzałem, ale przeoczyłem ten dział... Jestem Adam Jankowiak mam 19 lat mieszkam w Warszawie a pochodzę z Poznania, studiuję na politechnice warszawskiej Lotnictwo i Kosmonautykę Do zabawy modelami wracam po dłuuuuższej przerwie tak że nie gniewajcie się, bo będę często pytał Oczywiście sam służę pomocą, ale wątpię by narazie komuś Moja rada coś pomogła pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wstaw jeszcze swoje zdjecie i wszyscy Cie wycaluja Witaj :!: EDIT: slowo sie rzeklo, kobyla u plotu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.