Gemini160 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam wszystkich zupełnie przypadkowo stałem się posiadaczem tego oto modelu. Rok temu zbudowałem model buggy RC spaline ale jak zobaczyłem to co siedzi w tym samolocie to rozłożyłem ręce i nie wiem od czego zacząć. Posiadam sam model bez aparatury. W samolocie jest silnik o.s gemini 160 serwa graupnera i kilka innych płytek z jakimiś układami, które nie wiem do czego służą. Panowie liczę na Waszą pomoc w uruchomieniu tego bydlaka Model też ma w niektórych miejscach prztarcia folii ale myślę że to sam dam rade ogarnąć. Od czego zacząć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_S Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 witam, proponuję zrobić zdjęcia wnętrza i wszystkiego co elektroniczne to pomoże w diagnozie czego ewentualnie jeszcze brakuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja już widzę, że ma zajebi#$%^e wyprowadzone tłumiki Fajny modelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemini160 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jak tylko pojadę na wieś to porobię dokładne zdjęcia wnętrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Znajdź modelarza na miejscu a on Ci wytłumaczy wszystko a forum też pomoże To najlepsze rozwiązanie. Chyba są modelarze we Wrocławiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemini160 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zdjęcia uzupełnione o wnętrze, może to trochę rozjaśni sprawę. Mam pytanie czy jak naładuje te dwa aku to powinny serwa ruszyć bez aparatury żeby zobaczyć czy są one sprawne? Jest szansa odpalenia tego silnika bez apki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Na pewno po naładowaniu i podłączeniu pakietu serwa powinny drgnąć choć na chwile,a silnik można odpalić bez aparatury bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemini160 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ale grzałka na dwie świece czy wystarczy na jedną ? I czym to zakręcić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Oczywiście na dwie a zakręcić najlepiej ręką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 uwaga na palce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Rękawiczka skórzana czyni cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi