Gość tom_tom Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Cześć, Zamieszczam prośbę z sąsiedniego forum modelarzy redukcyjnych - potrzebna pilna pomoc finansowa dla chorego, 2,5 letniego synka naszego kolegi modelarza - liczy się każda suma (mały miał anginę i pojawiły sie bardzo poważne komplikacje z sercem - potrzebna kasa na leki) Poniżej link do tematu na sąsiednim forum http://www.konradus.com/forum/read.php?f=1&i=136424&t=136424&filtr=0 Za zgodą Bartka zwracam się do Was z prośbą o każdą możliwą pomoc w pozyskaniu środków na ratowanie życia Michała - synka Bartka. Pomóżmy naszemu koledze licząc na to, że kiedyś inni pomogą nam. Każda wpłata na poniżej podane konto będzie bezcenna. Bartłomiej Kot ul. Dolnobrzeska 46e m1 54-072 Wrocław mBank 36 1140 2004 0000 3102 3340 6886 "dla Michałka" Pozdrawiam - Tomek PS Życzymy Wszystkim, wraz z całą moją rodziną, spokojnych Świąt !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Informacja zamieszczona w postaci ogłoszenia! Mam nadzieje że dzięki temu uda sie pomóc. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Dzięki w imieniu rodziców małego Michałka !!! Tomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Chyba nie ma nic cenniejszego na świecie niż zdrowie bezbronnego małego człowieczka. Przyłączam się do prośby o pomoc. Edit Pomogłem i przyłączam się do prośby o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Chyba nie ma nic cenniejszego na świecie niż zdrowie bezbronnego małego człowieczka.Przyłączam się do prośby o pomoc. popieram i też przyłączam się do prośby o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Wysłałem małe "co nieco" aby pomóc Bartkowi i Michałkowi. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Mamy możliwość pomóc choremu dziecku. Wiem, że takich przypadków są tysiące (naprawdę, wiem coś o tym). Pomóżmy temu dziecku, wpłacajacie pieniądze na konto rodziców - oni najlepiej wiedzą co im jest potrzebne. Jest nas już ponad 1100 osób, jeżeli każdy odmówi sobie drobnej przyjemności - naprawdę może pomóc temu choremu maluszkowi. Każde, nawet drobne wpłaty na pewno są mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 I ja się przyłączyłem. Mam nadzieję, że chociaż coś pomoże. A sam zmówię jedną zdrowaśkę za zdrowie dla Michałka i wytrwałość dla rodziców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja również przyłaczyłem sie aktywnie w pomoc razem z moim kolegą, dodatkowo umieściłem informację na mojej stronie może wieksza ilośc modelarzy to zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 No to grono się powiększa. I ja pomogłem i rozesłałem wiadomość swoim znajomym modelarzom (i nie tylko). Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 i ja sie przylaczam, mam nadzieje ze chociaz po czastce pomoge wiadomosc poszla do znajomych, i juz wiem ze moja dziewczyna tez sie dolączyła z pomoca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam, ja też się przyłączam i wyśle co nieco a także dodałem info na mojej stronie ! siła i moc jest w grupie a widać że akcja na szeroką skale więc napweno się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Na Allegro ruszyło parę aukcji modeli plastikowych i kartonowych - całkowity dochód przeznaczony dla Michała Linki do aukcji są spisane tutaj (trzeba przewijać po kolei posty w dół) http://www.konradus.com/forum/read.php?f=1&i=136424&t=136424&filtr=0 Pozdrawiam - Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.