kapi Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 nie wiem jak dokładnie zrobić wykłon i skłon w rwd ,o ile stopni i wogóle, jeśli ktoś wie proszę o kontakt 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 1. Jakie RWD (było ich parę) 2. Jaka skala 3. Makieta, półmakieta, samoróbka, ? 4. Jaki napęd 5. itd... itp... podaj jakiekolwiek informacje 4. Ja bym zaczynał próby od skłonu około 1,5 - 2,5 st. w dół i odchylenia 1,5 st. w prawo (o ile reakcja modelu na moment od silnika jest w lewo) Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 to jest pół makieta, napęd : silnik elektryczny, jest to rwd 5 skazoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 to jest pół makieta, napęd : silnik elektryczny, jest to rwd 5 skazoo to rób dokładnie jak w instrukcji i nie kombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 ale właśnie problem w tym, że nie ma tego w instrukcji jaki zrobić wykłon i skłon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 no nic konkretnego sie nie dowiedziałem :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 RWD by Skazoo jako półmakieta z depronu niezłe A na poważnie to odpowiedź dostałeś dobrą , tom_tom dobrze Ci radzi zrób tak jak napisał i będzie dobrze. Powodzenia w oblotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 no wiesz dzienki spróbuje , a czy pół makieta z depromu jest zła?? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Nawet mój model RWD 9 nie jest półmakietą a to nie leżało nawet koło ćwierćmakiety,odwiedż stronę skazoo tam jest wszystko opisane łopatologicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.