Leda_g Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Serdecznie witam wszystkich. Mam na imie Mirek, mieszkam w okolicy Wadowic i tam też latam. Od dzieciństwa interesowałem sie modelarstwem głównie lotniczym i kartonowym lecz przez 25 lat była przerwa, aż do czerwca tego roku (prezent na moją czterdziestke). Tak mnie wciągło że teraz mam 6 latajacych z pełnym wyposażeniem samolotów, a pieć w budowie. Aż strach pomyśleć co będzie dalej :x Teraz głównie latam AirCombat ESA, szukam modelarzy z okolicy do wspólnego latania. Pozdrawiam Gurdek Mirosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witamy bardzo serdecznie kolejnego nałogowca . Proponuję mantrę "..11 modeli mi wystarczy, 11 modeli mi wystarczy...". Liczbę w mantrze można zawsze zwiększyć, gdyby się okazała nieskuteczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Dobry pomysł z tą mantrą, ale ja mam już niezłe lekarstwo (brak miejsca i rodzina) Ale dzięki za rade może ją wykorzystam w odwrotnym celu " żeby żona się zgodziła na jeszcze jeden model...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam kolege z wioski obok Jak tam ta extra 330L co kupił Pan odemnie przez wakacje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witaj Mirku! Mieszkam 13 km od Wadowic na wschód. Ja latam szybowcami. W sąsiedniej wsi jest podobny maniak do Ciebie, ma na imię Daniel, on woli spalinki. A jakie Ty masz modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam Extra poszła do kosza, od tego czasu dużo się zmieniło. Teraz latam tylko elektrykami głównie z EPP ( AirCombat , Multiplexa, troche czechów), robię model balsowy Extrim z Artexa. Do elektryków mam bardzo dużo sprzętu (kupuje na Ebay via Honkong), chce to wykorzystać do nauki latania. Mam dwa silniki spalinowe - narazie czekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.