Klawish Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 zamierzam kupić regulator do mojego silnika zbieram powoli cały osprzęt do modelu i natknąłem sie ostatnio na tą aukcję http://allegro.pl/item287144955_regulator_obrotow_do_silnika_szczotkowego_40a.html chciałbym żebyście się wypowiedzieli na temat tego regulatora czy opłaca sie go kupić i żebym sie na nim nie zawiódł z goóy dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Przecież to regulator do silnika szczotkowego w cenie regulatora do bezszczotki Absolutnie nie kombinuj i nie inwestuj w szczotki! Jeżeli zaczynasz przygodę - to inwestuj tylko i wyłącznie w napędy bez szczotkowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klawish Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 no niestety mam silnik szczotkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Nie napisałeś do jakiego to modelu ale jeżeli to model latający to odpuść sobie. Za niewlele więcej kupisz regulator łącznie z silnikiem 3F do lekkiego modelu latającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.