instruktor Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 http://img177.imageshack.us/img177/2579/cukiernicaii9.jpg w piatek jak zwykle przed pracą( w modelarni) należało zrobic jakąś kawusię ,sypiąc cukier spojrzałem na napis i zacząłem zastanawiać się ile to ma lat i doszedłem do wniosku że jest nieco starsze niż ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Liga działała do 53r.Masz w modelarni kawałek historii. Cukiernica zasłużyła już na miejsce za szybą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Oczywiscie masz rację, ale to jest"użytkowy" zabytek Gdybyś był kiedyś w Kaliszu zapraszam na kawę oczywiscie z cukrem z w/w zabytku ,niepowtarzalny smak:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.