rapier Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Właśnie zapukał listonosz i przytaszczył paczkę na którą z ciekawością czekałem. Na szczęście wszystkie trzy elementy modelu okazały się całe pomomo zgniecenia połowy paczki i nie noszą żadnych śladów uszkodzeń. Fox to raczej na wyrost powiedziane bo toż to jest foxik Teraz tak patrze i zastanawiam się co z tym fantem zrobić i jak zrobić. Chyba zostane przy wersji jedynie szybowcowej. Własności lotnych jeszcze nie udało mi się sprawdzić ale myślę że nie bedzie tragedii. Przynajmniej w wersji RC bo jako zabawka dla dzieci to nie zdziwi mnie jak po przelocie kilku metrów bedzie chciał wejsc w korek. Skrzydła są bez wzniosu ai końcówki nie są wywynięte co mnie cieszy ogromnie bo w końcu fox przypomina foxa a że małe jest piękne to nie musze przekonywać. TAk to maleństwo prezentuje się w całości i w cześciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar1967 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Witam, możesz napisać coś więcej o modelu (wielkość, gdzie zakupiłeś)? Tez szukam takiego małego latadła. Próbowałem z foxem multipleksa, ale to była porażka. Natomiast ciut większy Swift przerobiony na motoszybowiec rc (ok. 600mm rozpietosci, 35zl w wersji "rzutek") lata znakomicie. Potrafi nawet ładnie szybować. Ten Twoj Fox wygląda rasowo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Fox ma: rozpiętość 600mm, długość 415mm waga 50g kupiłem go tutaj: http://www.aliexpress.com/snapshot/228493474.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi