grzechu84 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Czy któs urzywa tej aparatury? Jakis czas temu z kolegą udało nam się przerobić ją z mode1 na mode2 (gaz z prawej) . Natrudziliśmy sie co nie miara. Wszystko działało do momentu gdy chciałem ostatio zmiksowac klapolotki na 1 i 6 kanale. Nic. Klapy działają jak lotki:) na pokretle. Aparatura ma tak sztywne oprogramowanie, że nawet kanału 5 nie ma jak w tedy obsłużyć. kabelki łaczyliśmy od trymerów na różne sposoby. Niestety nikt nie wykonał fotki przed zmianami :/ Czy była by mozliwość posiadacza takiej apki z mode 2 o kilka fotek samego środka-miejsca gdzie trymery łaczą się z płytką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 z mode1 na mode2 (gaz z prawej) Z prawej to MODE1 lub 3, no ale stawiam, że się pomyliłeś i chodzi o 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu84 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Aj faktycznie pomyłka, przerabiałem z mode 2(gaz z lwej) na mode1(gaz z prawej). Jeżeli ma ktoś takżą apke z mode 2 bardzo proszę o jakąś fotkę elektroniki, jak wyżej pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thonni Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Aj faktycznie pomyłka, przerabiałem z mode 2(gaz z lwej) na mode1(gaz z prawej). Jeżeli ma ktoś takżą apke z mode 2 bardzo proszę o jakąś fotkę elektroniki, jak wyżej pisałem. Wysyłam link http://www.rcdesign.ru/articles/radio/eclipse_btn_mod może pomoże ! Sam przerabiałem z Mode 1 na Mode 2 i wszystko działa ! Ta wersja z linku jest Mode 1 na przerobienie na Mode 2 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu84 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Dzieki za link. Rosykie znowu ratują świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi