Konrad65 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Witam, Dzisiaj miałem okazje zobaczyć latanie Artura Kielaka, którego raczej nie da się zobaczyć na publicznych pokazach :twisted: Filmik nakręcił mój brat... Najbardziej podobają mi się niskie przeloty na plecach http://www.youtube.com/watch?v=XaUhzjB5MXw&list=UUCqhqE3nDGrZDGiCUDKoe6A&index=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbruski Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Super! ale bardzo nierozsądne latanie nad głowami widzów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Tak, efektowne te loty. W Michalkowie Kielak tez dał pare fajnych przelotów, w odróżnieniu do "asa Jurgisa K. gdzie przeważały pokazy raczej w stratosferze i na dobrą sprawe lornetka 10-tka to odpowiedni sprzet do obserwacji, natomiast dwaj sky bandits z Ukrainy dawali w duecie "zapierające dech w piersiach" lajtowe przeloty zaznaczone co jakis czas dymem..., co roku to gorszy ten "piknik" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi