alansiu123 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam, Nazywam się Alan, mam 16 lat, jestem modelarzem z warszawy. modelarstwem zajmuje się od ok 5 lat, a RC od 2. Interesują mnie wyłącznie elektryki, depron i EPP, combat ESA oraz ostatnio latanie na hali. No to o mnie tyle. Witam wszystkich!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witamy :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Tak powinny wyglądać powitania!! Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.