Marcin851 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dzisiejsze artykuły: http://wiadomosci.on...,wiadomosc.html - cała woda z ziemi wyparuje!!!!! http://pogoda.wp.pl/...,wiadomosc.html - świat czeka wielki potop!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Hahahaha. Mnie najbardziej śmieszy to wyparowanie wody bo w szkole mnie uczyli, że woda krąży w obiegu zamkniętym i nie ma możliwości aby wyparowała Ale widocznie bzdur mi ktoś nagadał he he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Smok Wawelski podejrzewam Swoją drogą, redaktorzy mają niezły humor i bujną wyobraźnię Krąży w tym obiegu, tylko że w momencie gdy zaniknie atmosfera, obieg robi się trochę większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Z tym wyparowaniem, to chodzi o to co się stanie z wodą jak słońce zacznie umierać i powiększając się wchlonie Merkurego i Wenus. Ale redaktor zapomnial o tym napisać. Po to właśnie szukanie bliźniaczej gwiazdy ale starszej. Tak więc mamy lekko ponad 2 miliardy lat spokoju Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 WP przestałem czytać ze dwa lata temu. Poziom artykułów słaby, tytuły strasznie wyolbrzymione i nie mające nic wspólnego z czytanym tekstem. Przerost formy nad treścią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwizardos Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Marku, niestety to przykra prawda. Z racji wykonywanego zawodu mam kontakt techniczny z ludźmi i stwierdzam jedno. Techniki w domu coraz więcej, a ludzie coraz głupsi. Co do artykułu, to chłyt marketingowy. Tytuł chwytliwy, a w środku bzdet jakich mało. Ja przestałem czytać te pierdoły podobnie jak nie oglądam już wiadomości, bo albo krew się leje z ekranu, albo chwalą rząd nie wiadomo za co. Szkoda czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi