Marek_Cm Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Fajna pogoda dzis byla to poszedlem polatac. Wykonalem kilka lotow az przelatujac na ful gazie 50 cm nad ziemia cos zaklucilo model. Jak przywalil w zmarznieta ziemie to tyle z niego zostalo. Plakac nie bede, jak nie ten model to inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 scielo go tam gdzie byl najslabszy, jeden wieczor i bedzie poklejony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 buhehehe, wole zrobic nowego niz babrac sie w tym, skrzydlo nie do odbudowy, a kadlub w fatalnym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 to jak nie masz zamiaru go odbudowaywac, to moze podaruj go komus z forum, komu by sie przydal, a dysponuje odpowiednim sprzetem. Pracy nie jest sporo, szybko mozna go poskladac. Ktos jeszcze sie nacieszy modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Kto by chcial taki zlom, predzej i lepiej jest zrobic nowy, a nie paprac sie w strzepach. Oczywisie jest to moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ja juz prosilem Marka o to zeby mi go oddal zamiast wyrzucac na gg ale nie chcial sie zgodzic zreszta pokazal mi na fotach ze skrzydla trzymaja sie tylko na folii wiec trzeba by zrobic nowe...a tego to aj nie potrafie :? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Chtenie tez bym sie po ten model usmiechnal MAm cale wyposazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ja równierz..nawet silnik odpowiedni mam..bak serwa wszystko...zreszta moge odebrac osobiscie bo mam pare km do piekar tylko te skrzydla...Marek jeszcze mi nie dal odp wiec jakby co to ja jestem pierwszy :devil: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Skrzydlo w srodku i wy to chcecie a kadlub tez za fajnie nie wyglada predzej ja wam udostepnie plany tego modelu w cadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 A gdybym nalegał, żebyś podarował mi ten wrak za drobną opłatą (koszty przesyłki + jakiś bonus na oranżadę/sok) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Normalnie wysiadam przy Was. To moze wszystkim chetnym zrobie nowy model i wszyscy beda zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 "Normalnie wysiadam przy Was" ja też .Kiedyś zlikwidowałem przód Madmana wolałem zrobic nowy kadłub niz babrać się ze stykaniem drzazg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 a może ktoś lubi składać/układać puzzle 3D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 To teraz masz powód żeby zrobić nowy i opublikować plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 "a może ktoś lubi składać/układać puzzle 3D ?" no moze ktos lubi ukladac puzle, ale itak nigdy ich nie ulozy bo nie ma wszystkich puzli robic nowy model to bede na 100 %, a moze nawet 2, a co do planow to prawie juz sa, tylko nie wiem czy nie ma jakis bledow konstrukcyjnych, bo jeszcze nie budowalem modelu z tych planow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Wiesz jak juz sie oferujesz to dla mnie jeden mozesz zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 dla mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 no nie ma sprawy dajecie 300 zl i macie modele jak ta lala :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 z silnikami? i serwami? gotowe do lotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 jak z silnikami.... :crazy: same materialy to koszt okolo 150zł :twisted: :wink: a jeszcze serwa silnik odbiornik,pakiet ,zbiornik....echhhh300zł to cena za pusty model...ale oklejony chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.