paniol2005 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam Nazywam sie Tomek i mieszkam w Rudzie Slaskiej Wracam do zabawy w modelarstwo po 15 latach przerwy Interesuja mnie modele plywajace,choc tez lubie polatac-obecnie jestem uziemiony po wczorajszej kraksie z szybowcem kolegi No i to wszystko o mnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witaj! Skoro lubisz i pływające i latające ,to pora na hydro-lota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witaj Miło mi że przybywa modelarzy, ja zaczynałem też po 20letniej przerwie, mam nadzieje że nie wciągnie cie jak mnie, to prawie choroba. Jeżeli potrzebujesz pomocy to pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogurt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Tomek skrzydło już się klei :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.