ertman_176 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Właśnie przybyła do mnie w/w gierka i szukam kompanów do gry sieciowej np. na niedziele 17.12 na okolo 20 W swieta tez mozna czemu nie :wink: PS zapłaciłem za gre+2dodatki z wysyłka ~23zł Microsoft Combat Simulator dwa tez mniejwiecej w tej cienie ... Allegro->prezenty->szukaj->heroes IV Ewentualnie za 2 zł wiecej i wycieczke mozna w empiku kupić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ja ostatnio Wolfensteina ET katuje w sieci mam serwerek jak ktoś chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Mam ale 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ja ostatnio Wolfensteina ET katuje w sieci mam serwerek jak ktoś chętny klanowo grasz? Kiedys duuuuzo pykalem ,teraz nie mam czasu , ale jak nowego laptopa dorwe to moze cos pogram czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Wolf? A jaki serwer? Kiedyś młóciłem w to... Ale z racji słabego kompa (na otwartej przestrzeni 5- 15FPS ) i tego, że na tą grę potrzeba bardzo wiele czasu by dobrym tam być.... Zatem powiedziałem Wolfowi "NIE" - ta gra to pożeracz czasu i nerwów... No bo jak np ide sobie na takim Radarze gdzie 5- 10FPS, i ktoś kto ma 120 klatek mi w banie pakuje... I jaka tu - ekhm- "radość" z gry? Chyba wiecie sami. A komp to nie tylko gry... Dość, że na forum wchodzę 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.