mammuth Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opadliwosc przebrzydla za oknem w czasie urlopu to cos co kazdy z nas kocha najbardziej. Wiec siedze tak, ogladam zapas depronu, jakies silniczki, pakiety, wegiel masci wszelakiej i kombinuje - co by tu tez z tego zrobic. Probowalem sobie Bladem polatac ale wszystko jest w nim tak poluzowane, ze nawet zona mnie pogonila (w pokoju akwarium 230L ,32 "incze szarpa" i kwiatek - cytuje - "trzymaj sie od kwiatka z dala jesli lubisz te swoje samoloty ogladac w jednym kawalku). Dochodzi do tego lenistwo - no qrcze nie chce mi sie nic samemu wymyslic :oops: Co moge z tych swoich gratow zbudowac, bez potrzeby drukowania planow (drukarka na pietrze + lenistwo = niechec do lazenia gora-dol) aby zajac czas ? Czekam na najbardziej nawet zakrecone pomysly, chocby po to aby sobie pobzdurzyc PS. Opady beda przez kolejne 2 dni minimum :x Zalamka.... Mam nadzieje, ze choc Wy mozecie sobie polatac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 zbuduj to co ja slizga snieznego:) mozna mu dac plozy i bedzie jeszcze lepiej jezdzil mój smiga pieknie...a jaki drift :devil: zbudowalem go z nudów i z tego co mialem w domu zdepronu tez by sie dalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 qrcze a u mnie zero śniegu tylko troche zimno zbuduj sobie samolot vtol z depro taki jakby latajacy klozet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.