tuti Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam, chciałbym zaprezentować najpiękniejszy model z jakim miałem kiedykolwiek doczynienia Trochę danych: Roz. 1000 mm Waga 0,7-0,8 kg Pow. 17,7 dm^2 Obciążenie płata 42-45 g/dm^3 JEJKU jaki ten model jest śliczny! Malutka makieta oklejona w barwy redbulla, sam model jest świetnie wykonany, lekki, wszystko ładnie opiane w instrukcji, nie ma żadnych niespodzianek podczas składania (na razie ) Tu fotki z budowy ( niestety, ale znów kiepska jakość) : tak wyglada gotowy: http://www.rc-model-data.com/ressources/photos/TopModel_CZ_Giles_202_EP_1000_1167400416_1_copie.jpg Mam nadzieję, że niedługo oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 A mozna wiedzieć gdzie go zakupiłes??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuti Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nie ja go kupowałem więc, nie wiem gdzie i za ile... zapytam się jak najszybciej Mozna go kupić tu http://perfecthobby.pl/index1.php?idtowar=695 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 No ładny i ta cena .. chodiz za mna taki modelik lecz nie wiem czy kupic czy zbudowac samemu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 cze modelarze , widziałem taki sam model ( identyko) na targach modelarskich w czechach w pradze 30.09.2007r. był po okolo 1750 koron czyli mniej niż 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Mateusz..czy masz prawa do tego zdjecia ostatniego??? Wypadaloby jesli pokazujesz zdjecie na obcym serwerze. A watpie bys mial takowe prawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Rapier, a ja mam wrazenia ze troche przeginasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Rapier, a ja mam wrazenia ze troche przeginasz. Temat i zasady byly wielokrotnie juz walkowane i nie sadze bym przeginal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Do nie swoich zdjęć lepiej dać link niż później nie spać spokojnie, bo ktoś zapuka do drzwi z pozwem. Tyle od tematu, proponuje już wrócić do modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.