seba1993i Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Witam wszystkich modelarzy z Wrocławia i Poznania. niedługo wybieram się na studia do jednego z tych miast i chciałbym się dowiedzieć o kluby modelarskie itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro100vnik Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ja również chciałbym wiedzieć czy szczególnie w Poznaniu znajdą się osoby chętne na wspólne latanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Pozdrawiam wszystkie info gdzie i jak latamy znajdziesz na stronie Areoklubu Poznańskiego zapraszam na latanie lotnisko ligowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 ja studiuje na pwr srody i czwartki mam wolne i jestem we Wro ;P wiec polatac cos mozna( bede mial raczej jakies heliki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi