seba1993i Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Witam wszystkich modelarzy z Wrocławia i Poznania. niedługo wybieram się na studia do jednego z tych miast i chciałbym się dowiedzieć o kluby modelarskie itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro100vnik Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Ja również chciałbym wiedzieć czy szczególnie w Poznaniu znajdą się osoby chętne na wspólne latanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej nowicki Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Pozdrawiam wszystkie info gdzie i jak latamy znajdziesz na stronie Areoklubu Poznańskiego zapraszam na latanie lotnisko ligowiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
robraf Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 ja studiuje na pwr srody i czwartki mam wolne i jestem we Wro ;P wiec polatac cos mozna( bede mial raczej jakies heliki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts