mattai Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nazywam się Maciej Węgrzynowski i jestem niesłyszący. Angażuję się bardzo na rzecz środowiska niesłyszących, 3 lata temu założyłem Klub Sportowy Niesłyszących MEWA w Gdyni i organizuję w najbliższym czasie imprezę na lotnisku "Weekend w chmurach 2" w Borsku w dniach 14-16 czerwca. O imprezie pragnę napisać w odpowiednim dziale forum i zgodnie z regulaminem się witam i proszę o akceptację mojej osoby, jako nowego członka waszej społeczności modelarskiej. O modelarstwie RC nie mam zielonego pojęcia. Mam trzykanałowy halikopterek z biedronki, wstyd mi, ale nie wiem nawet jaki to model. Ale lata i każdy od czegoś zaczynał, prawda? Niemniej napisałem na niniejszym forum, gdyż pragnę Was zaprosić na imprezę "Weekend w chmurach 2" w Borsku, której jestem głównym organizatorem. Jest to impreza paralotniowa niesłyszących, lecz w programie imprezy mam prezentację wiatrakowca oraz modeli RC sterowanych radiem. Ale to temat na osobny wątek, jak tylko uzyskam taką możliwość, to napiszę wszystko od A do Z. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi