bigkris Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam wszystkich. mam na imie Krzysiek, mieszkam koło Krzeszowic pod Krakowem. Modelarstwem interesuje sie od malego. Obecnie planuje kupic jakis model poniewaz poprzedni ulegl zniszczeniu. Ps. co do avatara bedzie w najblizszych dniach. Ps2. co do mojej pisowni(polskie znaki) nie uzywam ich i nie pytajcie dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:figol:. Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witamy na forum :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam.Rownież mieszkam w krzeszowicach (dokładnie 2 km od nich) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 gdzie mieszkasz dokladnie? i gdzie latasz? a najwazniejsze czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Mieszkam w siedlcu a latam troche szybowcem a teraz buduje wicherka 10.A Ty dokładnie gdzie mieszkasz i czym latasz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Latam na lotkisko motolotniowym w Nowej Górze. latalem trenerkiem spalinowym, ale obecnie jest rozbity. zabieram sie za jakis model, tylko brak mi czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.