Wojtekr Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Witam Ma ktoś doświadczenie z takim wyłącznikiem ? w tej konfiguracji znaczy się dwa pakiety, jeden 6,6V drugi 7,4V ...........jeden na odbiornik drugi na zapłon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad 29 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ja posiadam taki włacznik w Yaku 50 cc, sprawuje sie dobrze , w moim musze latać magnesem po calej płytce bo nie zawsze się włacza na srodku tej płytki do właczania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtekr Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Dzięki ..... najważniejsze aby się nie wyłączył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andgdy Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Aby poprawnie się załączał należy ustawić tak magnes aby kropka znajdująca się na nim była zgrana z kropką na płytce wyłącznika. Wtedy nie trzeba po całej płytce szukać miejsca załączenia magnesem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Witam odgrzebie trochę kotleta , ale mam pytanie do tego włącznika. Czy ktoś wie czy można ustawiać napięcia na odbiornik ? W specyfikacji jest do maks 16v , niestety nie znalazłem nic na temat prądu jakie dawane jest na odbiornik > Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 To jet tylko włącznik , ile napięcia na wejściu tyle na wyjściu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Oki, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi