Kruk Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Chętnie kupię taki cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 http://www.rcszamotuly.pl/index.php?p=1_3_Kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megamarcel Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Plany mam w .dwg, kolega sobie tylko laser znajdzie. Jak zainteresowany to da znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacza Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Do wycinania laserowego części do modeli polecam tą firmę: Barwy Reklamy ul. Wałbrzyska 14 lok. 75 02-739 Warszawa kom. 504 188 574 e-mail:biuro@barwyreklamy.pl www.barwyreklamy.pl Solidnie, tanio, dobry kontakt no i szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Potwierdzam, dodam tylko że metodą prób i błędów dopasowałem offsety do lasera p.Andrzeja, dla sklejek 0.08mm dla balsy 0,12mm. Tnę tam modele od kilku lat i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi