rapier Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No i koniec problemow z zawiasami , choc ja ich nie mialem Teraz to mozna bedzie uzywac niejednokrotnie zamiast kleju link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 ...pewnie się nie 'przyjmie', bo producenci muszą dbać o swoje interesy - nic nie może być 'na zawsze' :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Stare powiedzenie mówi jak coś jest do wszystkiego (a ta taśma ma się przyklejać do każdej powierzchni) to znaczny że jest do niczego :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Stare powiedzenie mówi jak coś jest do wszystkiego (a ta taśma ma się przyklejać do każdej powierzchni) to znaczny że jest do niczego Troszke nagioles to powiedzenie Ta tasma i owszem ma sie przyklejac do wszystkiego, ale sluzyc ma do jednego...Do klejenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 ja uwazam ze to fajny pomysl ale absolutnie nie wierze ze mozna ja bez przerwy regenerowac za pomoca mydla...i ze odklejac przyklejac bez przerwy...to jest niemozliwe :crazy: :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.