rapier Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 No i koniec problemow z zawiasami , choc ja ich nie mialem Teraz to mozna bedzie uzywac niejednokrotnie zamiast kleju link
karlem Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ...pewnie się nie 'przyjmie', bo producenci muszą dbać o swoje interesy - nic nie może być 'na zawsze' :wink:
meloow Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Stare powiedzenie mówi jak coś jest do wszystkiego (a ta taśma ma się przyklejać do każdej powierzchni) to znaczny że jest do niczego :wink:
rapier Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Stare powiedzenie mówi jak coś jest do wszystkiego (a ta taśma ma się przyklejać do każdej powierzchni) to znaczny że jest do niczego Troszke nagioles to powiedzenie Ta tasma i owszem ma sie przyklejac do wszystkiego, ale sluzyc ma do jednego...Do klejenia
Marcinmb Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ja uwazam ze to fajny pomysl ale absolutnie nie wierze ze mozna ja bez przerwy regenerowac za pomoca mydla...i ze odklejac przyklejac bez przerwy...to jest niemozliwe :crazy: :?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.