piotralski Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witam, może ktoś poratuje jakie parametry należy ustawić dla tego silnika, chodzi o Timing i PWM Rate? Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Timing ustaw nisko nie wiem jaki masz regulator,. PWM ja stosuje 16 Khz. Generalnie nie czarujmy się w rekreacji nie zauważysz różnic. Ja całe 2 sezony pływałem na silniku Lehner z timingiem zle ustawionym ( według producenta) i wygrywałem wiele zawodów. Po ustawieniu timingu zalecanego nie zmieniło się dokładnie NIC, model bierze prąd jak brał w takich samych granicach, prędkość nie zmieniła się. Regulator mam dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Dzięki Mike za podpowiedź! Regiel Castla. Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi