Janeczek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 wydaje mi sie ze w Temacie" syndrom kata" pisalem 13 grudnia ...ale przed laty ! dziw ze ten Temat utrzymal sie do dzis ... Z wykladu wynika ze syndrom kata to zjawisko "kata na urlopie" ... nawet na urlopie trenuje zeby byc dobrym we "wlasciwym" momencie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 A, tak przy okazji: Po jakim czasie posty/tematy się przeterminowują? Bo te wszystkie: "spójrz na datę", "odgrzewasz kotleta", "to już dawno było", itp. nie zawsze przystają do tematu...Nie każdy stary post jest feee... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 a swoją drogą jak poznać kiedy post był napisany? Ja widzę jedynie dzień i miesiąc, więc widząc 1 Sty nie wiem czy post z przed miesiąca z czy z przed wielu lat :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Lewy, górny róg okienka wypowiedzi. Liczba po przecinku oznacza rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 :oops: ...patrzyłem i nie widziałem. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.