Skocz do zawartości

AliExpress

Gość Wayne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy na forum znajduje się ktoś, kto kupuje artykuły modelarskie w AliExpress, bądź w podobnym sklepie ?

Interesuje mnie fakt oryginalności.

Zapraszam na PW.

Wysyłane z mojego ST21i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Kupowalem jeden raz w Ali. Rozwiń pytanie może. Czemu na pw? Forum jest po to aby każdy mógł czerpać z niego wiedzę.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Rozwiń pytanie może.

Znalazłem aparaturę ze Spektruma w bardzo atrakcyjnej cenie. I to nie jedna pozycja. Tylko nie wiem, czy za takie pieniądze to może być oryginalne... Szkoda wydawać kilka stów na coś co okaże się podróbą...

Opublikowano

Dla zaintereowanych zapytałem o oryginalność :D

Oto odpowiedź: This was DX6I Transmitter , similar product ,we have mode 2 , Your product is ready ,buy it now.

Opublikowano

Witam,

Miałem "kontakt" z taką apką z tego miejsca (chociaż nie wiem czy od tego samego sprzedawcy). Działała bez zarzutu przez ok 1.5 - 2 lata. Później przejął ją inny modelarz i nie znam jej dalszych losów.

W każdym razie przez ten czas gdy miałem z nią kontakt - złego słowa nie można było powiedzieć.

Podejrzewam że sytuacja podobna jak z odbiornikami tej firmy - ciężko odróżnić oryginał od kopii.

Z drugiej strony w końcu chodzi o nasze (i nie tylko nasze) bezpieczeństwo, więc apki/odbiornki podobne, ale czy niezawodność również na podobnym poziomie? .. nie wiem :)

Pozdrawiam,

Tomek

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.