Gość Wayne Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Witam. Czy na forum znajduje się ktoś, kto kupuje artykuły modelarskie w AliExpress, bądź w podobnym sklepie ? Interesuje mnie fakt oryginalności. Zapraszam na PW. Wysyłane z mojego ST21i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Kupowalem jeden raz w Ali. Rozwiń pytanie może. Czemu na pw? Forum jest po to aby każdy mógł czerpać z niego wiedzę. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wayne Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Rozwiń pytanie może. Znalazłem aparaturę ze Spektruma w bardzo atrakcyjnej cenie. I to nie jedna pozycja. Tylko nie wiem, czy za takie pieniądze to może być oryginalne... Szkoda wydawać kilka stów na coś co okaże się podróbą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 No to podlinkuj. Inaczej trudno cokolwiek Ci doradzić Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wayne Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Na przykład to: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2-4G-6ch-LCD-Screen-remote-control-Transmitter-DX6i-Controller-with-AR6200-Receiver-For/716417077.html http://www.aliexpress.com/item/LCD-Screen-DX6i-W-AR6100-or-AR6100e-or-AR6200-RC-transmitter-mode-1-or-mode-2/513371297.html http://www.aliexpress.com/item/2-4G-6ch-LCD-Screen-remote-control-DX6i-Controller-with-Receiver-AR6100E-Helicopter-Transmitter/716414032.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian1984 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Wątpie aby był to oryginał, najlepiej napisz do sprzedającego czy jest to oryginalny produkt SPECTRUMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Ali ma dobre ceny, kupiłem tam towar za połowę ceny Ebaya i podejrzewam, że nawet od tego samego sprzedawcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Na dole opisu produktu masz komentarze , wszyscy zachwyceni więc warto spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wayne Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dla zaintereowanych zapytałem o oryginalność Oto odpowiedź: This was DX6I Transmitter , similar product ,we have mode 2 , Your product is ready ,buy it now. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wakul Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Witam, Miałem "kontakt" z taką apką z tego miejsca (chociaż nie wiem czy od tego samego sprzedawcy). Działała bez zarzutu przez ok 1.5 - 2 lata. Później przejął ją inny modelarz i nie znam jej dalszych losów. W każdym razie przez ten czas gdy miałem z nią kontakt - złego słowa nie można było powiedzieć. Podejrzewam że sytuacja podobna jak z odbiornikami tej firmy - ciężko odróżnić oryginał od kopii. Z drugiej strony w końcu chodzi o nasze (i nie tylko nasze) bezpieczeństwo, więc apki/odbiornki podobne, ale czy niezawodność również na podobnym poziomie? .. nie wiem Pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi