Gość Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Kilka fotek z pikniku :-) https://plus.google.com/u/0/100966900942657554841/posts/VFTWkTH3fng Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Zdjęcia pierwsza klasa Czym robione? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Zdjęcia pierwsza klasa Czym robione? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Foto robione Nikon D7100 +(55-300) , (35mm 1:1,8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Zdjęcia superek, A tak sie latało grupowo szybowcowo w czwartek Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 A jak już się nam znudziło godzinne latanie no to było WZIUUUUUUUUU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Czy ktoś z szanownego grona jest obecnie w Bezmiechowej? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 witam, koledzy na pikniku byli dwaj panowie i wystawiali Spacewalkery mieli trzy wielkości ,czy ktoś ma namiary tel. lub strona może adres ,bardzo prosze na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Chodzi Ci o firmę która wycina laserem?. Poszukaj tematu "Ła 7 skala 1:10 i 1:6" i zdaje się że autor tego tematu wystawiał modele o które Ci chodzi. tu masz link http://pfmrc.eu/index.php?/topic/36200-la-7-skala-110-i-14/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Bardzo proszę - aukcja Pana Mariusza (dawny WIMAREX z Łodzi) http://allegro.pl/spacewalker-zestaw-modelu-do-montazu-2-3m-i3377796995.html . Na pikniku była również wersja 3,3 m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wiadomo już kiedy Piknik odbędzie się w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apathor Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Informacja ze strony Piotra: Informacja dotycząca Pikniku w 2014 roku. Ze względów organizacyjnych, wiążąca informacja o Pikniku będzie dostępna dopiero pod koniec lutego. Wstępnie ustalono termin na 18 - 20 lipca 2014. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 I najnowsza informacja http://www.zar.piotrp.de/ Informacja dotycząca Pikniku Picknick-Info 26.02.2014 Z przykrością muszę poinformować o mojej rezygnacji z współorganizacji Pikniku. Przyczyny tej decyzji są ode mnie niezależne. Z modelarskim pozdrowieniem Piotr Piechowski Katastrofa, mam nadzieję, że uda się zorganizować, jak nie w tym roku to w następnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A niech to sz ..... Mam nadzieję że impreza jednak dojdzie do skutku i wiele na tym nie ucierpi. Mam ją w planach już od zeszłego roku. Jak tylko będzie wiadomo jakiś konkret to czekamy na info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witam, Żar w 2014 - JEST Regulamin Pikniku Modelarskiego Żar 2014 Data i miejsce: 26 lipiec do 27 lipca 2014, Górska Szkoła szybowcowa Plan dnia: • 26 lipca, 9:00 do 17:00 • 26 lipca, 20:00 – spotkanie przy grilu • 27 lipca, od 9:00 do 14:00 Każdy pilot w celu aktywnego uczestnictwa w pikniku musi posiadać ubezpieczenie modelarskie OC. Ubezpieczenie będzie podstawą uczestnictwa w Pikniku i będzie sprawdzane podczas rejestracji uczestników. Koszt uczestnictwa (wpisowe) wynosi: 40 zł – Pilot 15 zł – Osoba towarzysząca Każdy uczestnik, który dokona wcześniejszego zgłoszenia swojego uczestnictwa otrzyma Dyplom pamiątkowy Pikniku Modelarskiego Żar 2014. W ramach wpisowego każdy uczestnik ma zagwarantowany każdego dnia poczęstunek na starcie. Sklepy i producenci planujący udział proszeni są o kontakt na adres: rc.sroka@gmail.com Tu otrzymają pełną informację o warunkach uczestnictwa. Odprawy pilotów i ustalenia dotyczące bezpieczeństwa: każdego dnia o godzinie 8.45 – obecność obowiązkowa. Kierownicy lotów zostaną wybrani spośród uczestników Pikniku i poinformowani o swoim przedziale czasu, w którym pełnią tą funkcję. Lista kierowników lotów będzie dostępna u organizatora . Każdy modelarz planujący indywidualny pokaz proszony jest o przygotowanie krótkiej informacji pisemnej i przekazanie jej do osoby prowadzącej przed lotem. Loty będą odbywać się wspólnie dla szybowców oraz indywidualnie lub w grupach 2 osobowych dla modeli spalinowych. Odpowiedzi na wszelkie pytania dodatkowe można uzyskać pod adresem email: rc.sroka@gmail.com W imieniu GSS AP „ŻAR” życzymy miłego spędzenia czasu i bezpiecznych lotów. Serdecznie zapraszamy do Górskiej Szkoły Szybowcowej. Informacja dot. dojazdu: Górska Szkoła Szybowcowa AP "Żar" im. Adama Dziurzyńskiego ul. Górska 19, Międzybrodzie Żywieckie 34-312 Międzybrodzie Bialskie, GPS: N: 49° 46’ 31” E: 19° 13’ 20” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi