JacekK Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Witajcie, ponieważ "przebranżowiłem" się na WWI - postanowiłem powiększyć moją flotę druciaków. Jedna D VII to mało, zresztą zostanie wycofana do jednostek szkolnych. Klejona i łatana nie miała łatwego życia w Wawie i Płocku Stąd pomysł na coś nowego. W mojej firmie sporo płyt epp leży po kątach, więc materiał był. Pomarudziłem Markowi i w Płocku otrzymałem komplecik ładnych skrzydełek. Pozostało dorobić resztę... Silnik 800 kV, regielek 20A z HK i 2 x 5g oraz 2 x 9g. Typowe wyposażenie, nie ma co się rozpisywać. Model powstał typowo na zawody, więc i detalizacja mocno uboga. Szerzej rozwinę skrzydła przy Markowym SE 5a w wersji 1000mm. Ale o tym w następnym odcinku Żeby nie przedłużać: porcja fotek, jeszcze ciepłych - nie najlepszych bo ciemnawo już. Lepsza sesja soon... PS. wiem jak wygląda pilot - ale figurka była STRASZNA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Nowak (W) Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 hahahahhaa, model nice, ale pilot.. zezol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Nie jest zezowaty jest po prostu niezbyt rozgarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 śliczny , jak każdy Twoj model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi