Zbyszek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Na imię mam Zbyszek. Mam 44 lata, mieszkam w Nowym Śleszowie. Modelarstwem zajmuję się od szkoły podstawowej, z dość długą przerwą. Choroba wróciła 10 lat temu. Mam na koncie kilka modeli spalinowych, elektryków i 2 motoszybowce. Forum czytam od bardzo dawna, ale do tej pory nie zabierałem głosu, tylko cierpliwie się doszkalałem. Mam nadzieję, że to się jednak zmieni i czasami będę mógł w czymś pomóc.
Robert Holeczek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witamy. Ostatnio zauważyłem, że wiele osób w młodości było modelarzami i jakoś tam im wyszło, że przestali się tym zajmować... Mam nadzieję, że ja nie przestanę się tym zajmować bo to naprawdę dobra zabawa
Leda_g Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam modelarza we właściwym dla nas wieku. Ładny model Nowy Śleszów niedawno tam próbowałem zatankować na A4
Zbyszek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ten model to Akromax z Model Making. Kupiony kadłub, a reszta to moja robota.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.