Zbyszek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Na imię mam Zbyszek. Mam 44 lata, mieszkam w Nowym Śleszowie. Modelarstwem zajmuję się od szkoły podstawowej, z dość długą przerwą. Choroba wróciła 10 lat temu. Mam na koncie kilka modeli spalinowych, elektryków i 2 motoszybowce. Forum czytam od bardzo dawna, ale do tej pory nie zabierałem głosu, tylko cierpliwie się doszkalałem. Mam nadzieję, że to się jednak zmieni i czasami będę mógł w czymś pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witamy. Ostatnio zauważyłem, że wiele osób w młodości było modelarzami i jakoś tam im wyszło, że przestali się tym zajmować... Mam nadzieję, że ja nie przestanę się tym zajmować bo to naprawdę dobra zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam modelarza we właściwym dla nas wieku. Ładny model Nowy Śleszów niedawno tam próbowałem zatankować na A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Eeee, kierowca i tankuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ten model to Akromax z Model Making. Kupiony kadłub, a reszta to moja robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.