Gość Anonymous Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 witam małem pecha złamałem śmigło i teraz nie wiem jakie kupić kołpaczek tez poszedł chodzi mi o najtansze google nie boli wiem ale tam są inne i czy morzna zamotować nie składane ?? a jeśli tak to jakie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jest do kupienia oryginalne tu. Od bardzo dawna nie mam już napędów szczotkowych, ale myślę, że dobre byłoby śmigło rzędu 6x3, 6x4. Jeśli nie składane, to dałbym piastę z mocowaniem na gumkę. Przypomniało mi się, że do tych silników był biały Gunter, ale jego wymiarów nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 najtansze google nie boli wiem ale tam są inne Jak to? http://www.google.pl/search?q=smiglo+sky+lady&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official Pierwszy link z góry i masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=1176 była by dobra czy wolgule pujdzie model na piascie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Podajesz linka do piasty na oś o średnicy 3 mm, a tymczasem silnik od sky lady ma oś o średnicy 2,3 mm (jeśli oczywiście, zgodnie z opisem modelu, jest w nim silnik klasy 400). A więc będzie pasowała? Poza tym, warto byłoby zajrzeć do słownika ortograficznego :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Stale smiglo odpada, co ladowanie złamiesz je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 kup sobie to co jest w modele.sklep,ja na nim latałem bo też złamałem.teraz zmieniam silnik i w ogóle(jest temat napęd do.....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.