specyfick Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Krótkie podsumowanie tygodnia w Niestępowie ... Oczywiście F3F Zachęcam do komentowania. Pozdrawiam. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 315 +- 30 st (NW) 135 +- 30 st (SE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ublizzard Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Wow fajny mix. Oj kusi szybownictwo oj kusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ja pokusiłem się o silnik w szybowcu, po 15 minutach latania już mi się nudzi. Czasem jak nic nie wieje albo nie ma kiedy jechać i długo nie latam, jadę na 15 minut z Milenium F5B pobzykać po niebie. I tak jak pierwszy łyk piwa w ciepły dzień nasycam się i starcza mi do czasu latania na poważnie. Szybowce mają coś w sobie. Najbardziej lubię jak nic nie wieje a latasz. Zawsze zaskakuje to obserwatorów. Przyroda daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi