Ryszard58 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Puk !..Puk! :roll: to znowu JA! Swego czasu na forum wystawiałem szwedzką maszynę a mianowicie Saab Draken. Aby było do pary postanowiłem sklecić drugą z serii rur .która dość długo leżakowała a to za sprawą malowania :cry: .Po prostu jest tak upierdliwe że nie bardzo chciało mi się do tego zabierać .No ale wreszcie lody zostały przełamane i powstał ten "twór" o wdzięcznej polskiej nazwie "kaczka czernica " bo to właśnie znaczy VIGGEN. Model jest dość stary tak że i niezbyt piękny ,no ale nie ma alternatywy . Zrobiłem go prosto z pudla bez żadnych specjalnych przeróbek.W ten sposób chciałem pokazać młodym adeptom modelarstwa ze nawet w tej postaci zrobiony model i pomalowany jako tako nie jest zbyt odstraszający. Z tym "prosto z pudla nie do końca było tak jak pisze ,bo wstawiłem żywiczny kokpit z Vectora Który notabene jest zalecany ,ze względu na bardzo ubogie wnętrze .No i jeszcze poszperałem przy podwoziu ,dodając dodatkowe siłowniki i przewody hamulcowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Oglądam kolejny Twój model i muszę przyznać, że jest miażdżący, z resztą jak każdy. Z ciekawości zapytam, ile zajęła Ci budowa tego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Oglądam kolejny Twój model i muszę przyznać, że jest miażdżący, z resztą jak każdy. Z ciekawości zapytam, ile zajęła Ci budowa tego modelu? Witaj Około 10dni ,albo aż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Piękny Szwedzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 super:) tak pacze i pacze i myślę, kolejny kolega co buduje dawno wyprodukowane konstrukcje:) czy mi się tylko wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 super:) tak pacze i pacze i myślę, kolejny kolega co buduje dawno wyprodukowane konstrukcje:) czy mi się tylko wydaje? Kurcze, daleko mi do poprawności ale przyznam że trudno mi było zorientować się co to za słowa. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Apacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy. Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Kurcze, daleko mi do poprawności ale przyznam że trudno mi było zorientować się co to za słowa. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 [ Oj tam, oj tam. To tylko brak polskiej czcionki. Z tym, że zamiast paczę, lepiej było użyć : robię zwichrzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Oj tam, oj tam. To tylko brak polskiej czcionki. Z tym, że zamiast paczę, lepiej było użyć : robię zwichrzenie. Nie no...jaja sobie robicie??.. Jakiej polskiej czcionki?????!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy. Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Nie no...jaja sobie robicie??.. Jakiej polskiej czcionki?????!!!!!!! No dobra, to tylko żart. Liczę, że Maciej też żartował z tym paczeniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 nie no co wy, przecież to nie żarty... a tak serio, to żarty gdzieś kiedyś podpatrzyłem w necie kota z dopiskiem "pacze i pacze" i mi się spodobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi