GEX999 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Czyli moje przypuszczenie się sprawdziły... że polecą w kólki (?) Nie żebym się czepiał, ale raczej w kulki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskarbolko Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Z tego co kojarzę, silnik był tam zalutowany do regulatora, który nie wchodził w skład zestawu, więc zapewne został odcięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Nie żebym się czepiał, ale raczej w kulki . I dobrze że się czepiasz Dzieki temu post jest poprawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Oskarbolko nie jestem pewny o jaki zestaw Ci chodzi, bo kit od Morlock Family nie zawiera elektroniki chyba. Model był wykonany słabo, bez lotek i wzniosu... Dziś dostał lotki i lata bardzo ładnie. Być może firma emodel.pl rzeczywiście miała problemy z siecią i nie robiłbym rabanu gdybym został poinformowany o tym od razu po zakupie. Niestety w dobie wszechobecnego internetu nie jestem w stanie wybaczyć tłumaczenia, że bez sieci nie da się zamówić kuriera i inne dziwne teksty rodem z początku lat dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku Podsumowując pozdrawiam całą załogę firmy, a inni modelarze niech sami wyciągną wnioski co do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzon Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 zaufanie raz sie zyska iraz traci .mam paru przyjaciol co robimy wymiany zsmiany na slowo, i nikt nikogo jeszcze nie oszukal.dobra rada z nie pewnych zrodel kupowac za pobraniem gwarantuje ze nie bedzie problemu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi