Rufio79 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Widziałem na własne oczy. Fantastycznie wygląda i jeszcze lata.
cyrax_ojz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 powoli finalizuję wszystkie rzeczy po pierwsze pojawił się już pilot jest również maska co do której miałem wątpliwości gdyż jeszcze nigdy z laminatu niczego nie robiłem ale się udało o ile w trakcie samego malowania kolor jeszcze się zgadzał to po wyschnięciu już nie do końca teraz już pozostaje latać i latać
Patryk900 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jak lata tak samo dobrze jak wygląda to pogratulować tylko i życzyć tyle lądowań co i startów ps. fajny motyw astronauty szkoda ze za sterami tez go niema hehe
GOGO Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Maska fajna tylko lakier kiepsko ci dobrali
cyrax_ojz Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Opublikowano 15 Marca 2014 dawno już tu nic nie było ale jest nowy lakier tym razem już świetnie dobrany w samolocie również został zamontowany wyczep do holowania maszyna po przeglądzie gotowa do kolejnego sezonu
JacekCichy Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Świetnie to lata, a i dźwięk silnika na niskich obrotach bardzo przyjemny dla uszu
Rekomendowane odpowiedzi