Karol Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ponieważ: 1) mam mało czasu na hobby, bo mimo 60-ciu lat bardzo dużo czasu poświęcam pracy zawodowej, 2) samodzielnie zbudowałem model samolotu ok. 40-tu lat temu, czyli jestem nowicjuszem, 3) bardziej lubię latać jak składać modele, poszukuję do współpracy doświadczonych modelarzy którzy lubią i potrafią kompletnie zmontować modele z zestawów typu KIT. Rozpiętości do 2,50 metrów. Napęd spalinowy. Sterowanie RC. Najlepiej z Bytomia lub okolic. Karol Siwy. Telefon: 032 388 99 30. E-Mail: karol@siwy.pl. ========================================= Zestawy ARF są wprawdzie o wiele łatwiejsze do składania, ale najbardziej podobają mi się modele, które akurat są dostępne wyłącznie jako KIT-y np. KLEMM, SPACEWALKER, FIESELER STORCH, PIPER ARROW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam W Bytomiu aktualnie funkcjonuje jedna modelarnia, znajduje sie w Domu Kultury na Karbiu, naprzeciw kościoła. Prowadzi ją mój serdeczny przyjaciel P.Aleksander Zielony. Kiedyś latał RC, teraz zajmuje się od lat plastikami i w tym środowisku jest bardziej znany. Mam zamiar go nawrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.