Karol Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Ponieważ: 1) mam mało czasu na hobby, bo mimo 60-ciu lat bardzo dużo czasu poświęcam pracy zawodowej, 2) samodzielnie zbudowałem model samolotu ok. 40-tu lat temu, czyli jestem nowicjuszem, 3) bardziej lubię latać jak składać modele, poszukuję do współpracy doświadczonych modelarzy którzy lubią i potrafią kompletnie zmontować modele z zestawów typu KIT. Rozpiętości do 2,50 metrów. Napęd spalinowy. Sterowanie RC. Najlepiej z Bytomia lub okolic. Karol Siwy. Telefon: 032 388 99 30. E-Mail: karol@siwy.pl. ========================================= Zestawy ARF są wprawdzie o wiele łatwiejsze do składania, ale najbardziej podobają mi się modele, które akurat są dostępne wyłącznie jako KIT-y np. KLEMM, SPACEWALKER, FIESELER STORCH, PIPER ARROW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motylasty Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Witam W Bytomiu aktualnie funkcjonuje jedna modelarnia, znajduje sie w Domu Kultury na Karbiu, naprzeciw kościoła. Prowadzi ją mój serdeczny przyjaciel P.Aleksander Zielony. Kiedyś latał RC, teraz zajmuje się od lat plastikami i w tym środowisku jest bardziej znany. Mam zamiar go nawrócić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.