Gość Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Mam kilka stron na hostingu AZ.pl. Jakość usług świadczona przez tą firmę jest po prostu żałosna. Swoje konto przenoszone miałem 3 razy na coraz to inne serwery. Dzis rano wszedłem na swoje forum a tam info o uszkodzonych tabelach phpbb3. Wg. opisów błąd ze strony hostingu ewidentny. Po ostatnich przenosinach błędów jest coraz więcej. Korespondencja mail z nimi to kilkanaście stron A4. Nie mam już nerwów do nich i postanowiłem przenieść wszystkie strony na hosting świadczony przez innego usługodawcę. Wystarczy mi serwer współdzielony a nie dedykowany. Poszukałem trochę w sieci i poczytałem trochę o innych hostingach. Zaciekawił mnie ten https://www.1and1.pl/linux-hosting?__lf=Cancel&linkId=hd.mainnav.hosting w wersji standard. Wygląda na to że spełnia moje oczekiwania. Może macie jakieś lepsze propozycje lub doświadczenia z 1&1?
noker Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Sławek, co ty szukasz jakichś dziwnych usługodawców, mam dwa serwisy na www.linuxpl.com i doprawdy nie wiem co to kłopoty z serwerem, baządanych itp, 2GB/50GB transferu za 50PLN na rok stoi na tym polandcargo.pl i rc.pulawy.pl
arkozi Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Sławku ja polecam hosting hostpark.pl. Stabilności, niezłe ceny i natychmiastowy kontakt i pomoc przez gg.
Gość Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Dzięki za podpowiedzi, szukam takiego żebym nie miał kłopotów bo z tym AZ to już mnie szlag trafia. Udało mi się naprawić bazę danych na moim forum i już działa , support w AZ w niedzielę nie działa. Z czystym sumieniem AZ-tu nie polecam. Za azet płacę 270zł rocznie, szukam hpstingu w podobnej cenie bo zależy mi na transferze bez limitu itp.
Geralt Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Sławku ja od lat korzystam z hekko-net, mam na nim zawieszone trzy domeny. Tanio i ceny są stałe przez cały okres.
pukas Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Jeżeli chcesz zapomnieć o problemach z serwerem, polecam netlook.pl - dobry support i wysoka jakość. Jeżeli mocniejszej maszyny potrzebujesz, VPS w vipower.pl jest ok. Przeszedłem kilkadziesiąt hostingów i te są wg mnie najbardziej godne polecenia. Na linuxcom.pl miałem dość dużo padów, nawet kilka w miesiącu. Może się poprawili, ale kiedyś nie było dobrze. Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2
Matkas Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Podobnie jak Noker polecam linuxpl.com . Bardzo łatwy kontakt z operatorami, dogrywają rozszerzenia do Apache'a jeśli się ładnie poprosi Wcześniej również miałem strony w az.pl i co jak co ale to była masakra.
Gość Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 To mi namieszaliście w głowie:D ale pozytywnie. Dzięki wszystkim za informacje.
Grzegorz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ponieważ upłynęło trochę czasu, to odkopię temat. Kolega szuka hostingu dla strony kancelarii prawnej. Co moglibyście polecić?
Rekomendowane odpowiedzi