ZARZU Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witam, Pojawił się nowy model pod 50cc ze stajni CARF wygląda bardzo ciekawie http://www.composite-arf.com.hk/ar/Catalog?cat=42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Yes Yes Yes nareszcie ! ciesze się, że wreszcie c-arf zrozumiało swój błąd. Już się bałem że na extrze 50ccm się skonczyło... Pięćdziesiatek jest duzo i to w dodatku tanich jak np DL. Wreszcie dobra alternatywa na modele akrobacyjne pod te silniki . Kto kupuje pierwszy ? Jak by ktos mial link do filmu zapodajcie w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Widać ,że nie jest to pomniejszona wersja 2.6m czy 3.1m 55tki. Sporo zmian wprowadzili kadłub jest smukły przy ogonie a przód dosyc obszerny ciekawe jak bedzie latac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Musisz mieć dobre oko, bo ja nie widzę tych różnic, choć stoi przede mną ten model w wersji 2,6 m. Ale moje oczy są już stare i być może nie dostrzegam tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Wersja 2.1m wersja 3.3m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinKołodziej Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 A propos tego co napisał Darek, ktoś już lata na tych 50cm silnikach DL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYSKU RC Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Przepraszam za offtop ale w których sklepach chińskich można kupić taki model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrg Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam, ja już zamówiłem takiego Yak'a. ma być pod koniec marca :jupi: Mam już do niego całe wyposażenie, silnik DA 50. Jestem bardzo ciekaw jak to lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 piotrg, jak tam Yak? możesz coś napisać o nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.