Rekrut:) Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2008 hehe wiem już wiem mam małe problemy z wpisaniem tego wszystkiego bo np co to jest zip i gdzie dac np 34-324 kod??A i najważniejsze jak sie tam płaci??Można przelewem bankowym zagranicznym??(chyba sie da bo cos tam pisali w tym poście) P.S widze że ten sklep ma w Polsce powodzenie i fanów
baxter12 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Placi sie karta platnicza. Wystarczy jakakolwiek, jezeli ma z tylu (tam gdzie sie podpisujesz) trzy-szescio cyfrowy kod wpisany malymi literkami. ZIP cie nie dotyczy, to jest dla USA. Nie zapomnij wybrac odpowiedniej opcji przesylki, do domyslnie jest za 30$.. baxter12
Rekrut:) Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2008 Mam zwykła kartę bankomatową w pekao srebrny coś tam...więc w banku nie da rady zapłacić?.Czytałem te posty co piszecie o tych sklepach ale nie wiem dalej co i jak...bardzo chętnie komuś przeleje kase żeby mi zakupił pakiet...A ta przesylke to jak juz kupie cos?? Tak ma wyglądać ten formularz??(imie itp jest inne chodzi mi o poprawnosc we wpisywaniu) http://img142.imageshack.us/my.php?image=beztytuucl3.png
slawko_k Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 1. kod pocztowy wpisz w polu zip 2. od kiedy bydgoszcz jest na śląsku
Rekrut:) Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2008 baxter12 pisze ze zip nie jest dla mnie??przecież napisałem wyraźnie w nawiasie że dane są napisane nieprawdziwe! P.S Widze ze baxter12 już tam kupowałeś więc może mi zakupisz pakiecik??
baxter12 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ja wpisalem ZIP wprzy miejscowosci, to i tak automat drukuje. Kupowanie tam jest proste jakdrut, choc zawsze na poczatku jest pewna nuta niepewnosci... Moge ci kupic, ale to zaduzo zachodu. A płacic mozna kazda karta z normalnego banku, moze byc zwykla Elektron, czy maestro. Baxter12
Rekrut:) Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2008 ok no to se jakoś to sam załatwię.Pytanie do boxtera12: Patrzyłeś na ten mój link z tym jak mam to wypełnione??Dobrze jest??Jeśli masz czas i ochote to weź to moje zdjęcie i po polsku w pincie mi podaj co gdzie jak wpisać jeśli chcesz oczywiście ja będę bardzo wdzięczny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.