Rekrut:) Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 hehe wiem już wiem mam małe problemy z wpisaniem tego wszystkiego bo np co to jest zip i gdzie dac np 34-324 kod??A i najważniejsze jak sie tam płaci??Można przelewem bankowym zagranicznym??(chyba sie da bo cos tam pisali w tym poście) P.S widze że ten sklep ma w Polsce powodzenie i fanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Placi sie karta platnicza. Wystarczy jakakolwiek, jezeli ma z tylu (tam gdzie sie podpisujesz) trzy-szescio cyfrowy kod wpisany malymi literkami. ZIP cie nie dotyczy, to jest dla USA. Nie zapomnij wybrac odpowiedniej opcji przesylki, do domyslnie jest za 30$.. baxter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Mam zwykła kartę bankomatową w pekao srebrny coś tam...więc w banku nie da rady zapłacić?.Czytałem te posty co piszecie o tych sklepach ale nie wiem dalej co i jak...bardzo chętnie komuś przeleje kase żeby mi zakupił pakiet...A ta przesylke to jak juz kupie cos?? Tak ma wyglądać ten formularz??(imie itp jest inne chodzi mi o poprawnosc we wpisywaniu) http://img142.imageshack.us/my.php?image=beztytuucl3.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 1. kod pocztowy wpisz w polu zip 2. od kiedy bydgoszcz jest na śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 baxter12 pisze ze zip nie jest dla mnie??przecież napisałem wyraźnie w nawiasie że dane są napisane nieprawdziwe! P.S Widze ze baxter12 już tam kupowałeś więc może mi zakupisz pakiecik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ja wpisalem ZIP wprzy miejscowosci, to i tak automat drukuje. Kupowanie tam jest proste jakdrut, choc zawsze na poczatku jest pewna nuta niepewnosci... Moge ci kupic, ale to zaduzo zachodu. A płacic mozna kazda karta z normalnego banku, moze byc zwykla Elektron, czy maestro. Baxter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ok no to se jakoś to sam załatwię.Pytanie do boxtera12: Patrzyłeś na ten mój link z tym jak mam to wypełnione??Dobrze jest??Jeśli masz czas i ochote to weź to moje zdjęcie i po polsku w pincie mi podaj co gdzie jak wpisać jeśli chcesz oczywiście ja będę bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.