Gość Anonymous Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Koledzy modelarze. Czy znacie linki giełdy modelarskiej, strony z ogłoszeniami itp? Szukam elektroszybowca jednak przekonałem się, że na forum nie wolno dawać ogłoszeń o kupnie. Proszę o pomoc. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 W dziale giełda jak najbardziej możesz dać ogłoszenie o chęci zakupu modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 e na forum nie wolno dawać ogłoszeń o kupnie. Można dawać ogłoszenia o kupnie w regulaminie jest to dozwolone: http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=5191 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Napisz jaki to ma być elektroszybowiec bo to pojecie względne. Pod jaki napęd , jak rozpietość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Piotr78 ja mam do sprzedaży motoszybowiec sky lady ... jak coś to pisz na gg4575949 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zobacz na Mixmodel: Sweet i Swish - opinie. Nie ukrywam, że moje. Jeśli potrzebujesz coś innego to sprecyzuj co..... - Jurek M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Znalazłem na allegro całkiem ładnie zapowiadający się zestaw : http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=297601081 dodam że nieznam sprzedajacego wcale ale wykoanie - fornir i laminat na to może być za tą ceną całkiem niezłe... może inni pomogą ocenić czy warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udało mi się nabyć model za pośrednictwem działu giełda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.